.beFedict werkt voor de federale overheid aan e-government of de elektronische overheid. Zo staat ze de federale overheidsdiensten bij om hun communicatie en dienstverlening aan burgers, ondernemingen en ambtenaren te verbeteren met behulp van informatie- en communicatietechnologie. Fedict ontwikkelt ook nieuwe elektronische diensten voor zowel burgers, ondernemingen als ambtenaren die via het federaal portaal ter beschikking staan. Fedict werkte mee aan de realisatie van de elektronische identiteitskaart of eID.

URL:  http://www.fedict.be

Gouden Gids

goudengids.be™, het grootste digitaal bedrijf van België, helpt alle Belgische ondernemers hun zaak te laten groeien. Als veelzijdig digitaal marketingagentschap helpt goudengids.be ondernemers met een aanbod van flexibele en effectieve marketing en communicatie oplossingen, op maat van de noden van de onderneming. Aanvullende diensten (mobiel, online, print en telefonisch) zorgen er voor dat potentiële klanten snel en gemakkelijk de weg vinden naar relevante bedrijven en dienstverleners in hun buurt.
(1) goudengids.be is eigendom van Truvo Belgium.
URL : http://www.info.goudengids.be.

 

Het Laatste NieuwsMet meer dan één miljoen lezers is Het Laatste Nieuws de grootste krant van Vlaanderen. Haar lezersaantal groeit al 15 jaar vrijwel onafgebroken en dat is een unieke prestatie in West-Europa. Het Laatste Nieuws is een familiekrant die dag na dag zorgt voor een evenwichtige selectie van blikverruimend (inter)nationaal nieuws. Daarnaast brengt de krant een flinke brok locale berichtgeving op alle niveau’s: van gemeentepolitiek tot de plaatselijke sportresultaten. Het Laatste Nieuws heeft ook een uitgebreide sportkrant en de grootste sportredactie van Vlaanderen.
URL: http://www.hln.be

logo_zetesi
ZETES INDUSTRIES (Euronext Brussel: ZTS)  is een toonaangevende Europese system integrator en leverancier van innovatieve oplossingen en diensten voor supply chains, identificatie en mobiliteit. Via een netwerk van kantoren in de hele EMEA-regio stellen we u meer dan 1000 Auto-ID-professionals ter beschikking

URL: http://www.zetes.be

Vasco
VASCO is a world leader in strong authentication and e-signature solutions, specializing in online accounts, identities and transactions. As a global software company, VASCO serves a customer base of approximately 10,000 companies in over 100 countries, including more than 1,700 international financial institutions. In addition to the financial sector, VASCO’s  technologies secure sensitive information and transactions for the enterprise security, e-commerce and e-government industries
URL: http://www.vasco.com

Intel
Intel  is a world leader in computing innovation. The company designs and builds the essential technologies that serve as the foundation for the world’s computing devices.

URL: http://www.intel.be

logo_delijn

Via de online abonnemententoepassing van De Lijn kunt u voor u en uw gezin veilig, makkelijk en snel een abonnement van De Lijn bestellen en betalen. Kopies van paspoorten en een attest van gezinssamenstelling zijn niet meer nodig. Dankzij de eID checken wij uw gegevens online zodat u altijd over de goedkoopste abonnementen kunt beschikken. Betalen kan online of via klassieke overschrijving.

URL: www.delijn.be/onlineabonnementen